Geile amateur shantie (50)

Acties

Informatie

shantie (50)

Bericht van shantie

ik ben een lieve echte huisvrouw die graagt babbelkt en te kort komt aan sex chat met me en ik maak je lekker geil ben belgisch nog lekkerder en ontvang ook bij mij thuis met sexy lingerie of wat je ook maar wil dat ik draag

Informatie over shantie

Naam: shantie
Leeftijd: 50
Woonplaats: Brussel
Ik spreek: NL EN FR
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag bio, salade, vis veel proteine en drink graag redbull,glaasje wijn. Mijn hobbie(s): koken,sex,computer,tekenen,tv. Mijn favoriete muziek is een beetje van alles. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op bortshaar tatoes en een lief innerlijk, jonger dan ik. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is hondjes en mijn favoriete plekje(s) zijn borsten, clitoris. Bij mannen val ik op hun penis. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: lief, sociaal,erg open, hou van sex. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: ogen,natuurlijke vrouw,innerlijke. Mijn levensdoel is: de groote liefde vinden. Mijn levensmotto is: Geliefd te zijn goede gezondheid en veel sex. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is mannen die heel de dag dronken zijn. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Video
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou